Προειδοποίηση
  • Key folder in safepath unaccessible
  • JFolder::create: Εντοπίστηκε ατέρμων βρόχος
Menu

Cart
zoom

GREEN LIPPED MUSSEL EXTRACT GLM 1kg CCMOORE

Δεν αξιολογήθηκε ακόμη Κατασκευαστής: CCMOORE Email

Τιμή: 39,50 €
Απόθεμα:
0
Ενημέρωσε με!
48h.gif
  • Περιγραφή
  • Γνώμες πελατών
GREEN LIPPED MUSSEL EXTRACT GLM 1kg CCMOORE

Green Lipped Mussel ή Πράσινο Μύδι, έχει προέλευση από Νέα Ζηλανδία και είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αποδεδειγμένα συστατικά τα οποία λειτουργούν στο 100% μέσα στο δόλωμά μας. Προσθέτει εξαιρετικά φυσικά προσελκυστικά χαρακτισριστηκά στα δολώματα για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα την αύξηση των επιτυχιών μερικών από τους κορυφαίους ψαράδες ανά τον κόσμο αλλά και την Ελλάδα!

Καθώς πολλά νέα συστατικά βρίσκονται στο προσκήνιο από την αρχική χρήση του GLM, η ολοκληρωμένη ποσελκυστική αξία αυτής της σκόνης δεν μπορεί να συγκρισθεί όπως αποδείχτηκε και με καταπληκτικό δόλωμα της CCMOORE Odyssey XXX το οποίο περιέχει 10% (100gr/kg). Καθώς είναι φυσικό συστατικό δεν υπάρχει όριο στην χρήση του στα δολώματα βάσης.

Συμβουλή:

Αναδείξτε όσο περισσότερο μπορείτε αυτό το φυσικό συστατικό, προσθέτοντας πάνω από 5% στα μίγματα βάσης, καθώς θα προσδόσει στο δόλωμα μία ετικέτα με το άρωμά του και την γεύση του που θα μείνει αξέχαστη στα ψάρια.

Σημαντική Ειδοποίηση

Αυτό το προϊόν έχει αποβουτυρωθεί, έτσι ώστε να αυξηθεί η αποτελεσματικότητά του στο τελικό προϊόν (μπίλια). Μόνο η περιεκτικότητα σε λάδι (fat) έχει μειωθεί έτσι ώστε τα αμινοξέα, οι πρωτεΐνες, οι βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία είναι όλα παρόντα αλλά πλέον πιο προσβάσιμα στα ψάρια. Αυτή η μείωση σε λάδι βεβαιώνει την προσελκυστικότητα και τα θρεπτικά στοιχεία είναι σημαντικά πολύ πιο εύκολα διαθέσιμα, ειδικά όταν η θερμοκρασία του νερού είναι σε χαμηλά επίπεδα. Μετά από αρκετές δοκιμές του προϊόντος έχουμε βρει ότι το απολιπωμένο προϊόν είναι σημαντικά πιο προσελκυστικό από μη- απολιπωμένα προϊόντα όταν χρησιμοποιούνται στα τελικά δολώματα (μπίλιες).

Θυμηθείτε:

Τα λάδια και τα λίπη έχουν πολύ περιορισμένη προσελκυστικότητα στο κρύο νερό και γι' αυτό δεν συνιστόνται να χρησιμοποιούνται σαν συστατικά δολωμάτων τα οποία χρησιμοποιούνται καθ' όλη την διάρκεια του έτους.

Σημείωση:

Καθώς το συγκεκριμένο προϊόν είναι φυσικό, μπορεί να υπάρξουν φυσικές διακυμάνσεις μεταξύ διαφορετικών παρτίδων προϊόντος. Αυτό δεν πρέπει να σας ανυσηχήσει γιατί δεν έχει καμία αλλάγή ή διαφορά στην συμπεριφορά και την αποτελεσματικότητα του δολώματός σας.

Η τιμή αναφέρεται για 1 κιλό προϊόντος. Μπορείτε να παραγγείλεται και μικρότερη ποσότητα καλώντας μας στο 6937439988

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Carp Fishing

Βενιζέλου 40

Γιαννιτσά 58100

Ελλάδα

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

+30 6937 439988

+30 23820 27305

Σχετικά με εμάς

Social Media

Color I Color II Color III

Συνδεσή η Εγγραφή