Προειδοποίηση
  • Key folder in safepath unaccessible
  • JFolder::create: Εντοπίστηκε ατέρμων βρόχος
Menu

Cart
zoom

Fructose (Φρουκτόζη) Concentrate 250gr CCMOORE

Δεν αξιολογήθηκε ακόμη Κατασκευαστής: CCMOORE Email

Τιμή: 21,50 €
Απόθεμα:
4
  • Περιγραφή
  • Γνώμες πελατών
Fructose (Φρουκτόζη) Concentrate 250gr CCMOORE

Ένα πολύ δυνατό προσθετικό με πολύ δυνατή γεύση φρούτων που έχει ενισχυθεί από ένα ειδικό γλυκαντικό. Όταν προσθέτουμε την Φρουκτόζη από το 2004 που λανσαρίστηκε, έχει κάνει τα δολώματα με βάση μίγματος φρούτων και ιδιαίτερα μούρων κλπ. πολύ αποτελεσματικά. Σε σύγκριση με υγρά αρώματα και προσθετικά η σκόνη φρουκτόζης ανιχνεύεται πιο αποτελεσματικά από τα ψάρια στο τελικό προϊόν μας (μπίλια), ανεξάρτητα από ποια διαδικασία προετοιμασίας ακολουθήσαμε, τρόπο στεγνώματος, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και μικρά ποσοστά προσθήκης του συγκεκριμένου υλικού μπορούν να προσθέσουν μία φανταστική φρουτώδη διάσταση.

Συμβουλή:

Τα συνιστόμενα επίπεδα περίληψης του προϊόντος εξαρτώνται από τα άλλα συστατικά μέσα στο μίγμα και στο τι δύναμη θέλουμε να δόσουμε στο δόλωμα, αλλά μία σωστή ποσότητα μπορεί να ξεκινάς στο 0.4%, παρόλα αυτά στο κιλό μίγματος χρειάζονται 4 γραμμάρια φρουκτόζης. Συνιστούμε να χρησιμοποιείται τις μικρότερες ποσότητες γλυκαντικών και αρωμάτων καθώς οι υποδοχείς γεύσης των ψαριών είναι χιλιάδες φορές οξύτερα από τον άνθρωπο και έτσι μπορούν να εντοπίσουν ένα προσελκυστικό γλυκαντικό μέσα στο νερό ακόμη και σε πολύ μικρά ποσοστά. Αν μπορείτε εύκολα να μοιρίσετε και να γευτείτε ένα δόλωμα τότε πιθανών είναι συντριπτική η διαφορά που μπορεί να κάνει το ίδιο ένα ψάρι!!!

Σημείωση:

Τα δολώματα Po Up μπορούν να περιέχουν μέχρι και 10gr/kg ή και περισσότερο αν χρειαζόμαστε ένα δυνατό άρωμα/γεύση.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Carp Fishing

Βενιζέλου 40

Γιαννιτσά 58100

Ελλάδα

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

+30 6937 439988

+30 23820 27305

Σχετικά με εμάς

Social Media

Color I Color II Color III

Συνδεσή η Εγγραφή