Menu

Cart

Νήμα Ultra Skin Gardner

 

Νήμα Ultra Skin Πράσινο Gardner
Το νήμα Ultra Skin είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα που δεν γυαλίζουν- Πράσινο, Καφέ και Λάσπης και σε 3 διαφορετικές δυνάμεις θραύσης- 15lb, 25lb και 35lb. Αυτές οι επιλογές είναι ταιριασμένες για ένα μεγάλο εύρος συνθηκών στο ψάρεμα κυπρίνου.

Το όριο θραύσης των 15lb έχει πολύ μικρή διάμετρο (μόνο 0.50mm) και έχει χρησιμοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία από ψαράδες κυπρίνου και άλλων ειδών που ψάχνουν για ένα παράμαλλο το οποίο προσφέρει φινέτσα χωρίς να στερείτε σε αξιοπιστία.

Το όριο θραύσης των 25lb είναι για όλες τις περιπτώσεις για τους σπεσαλίστες του κυπρίνου. Διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, ενώ ταυτόχρονα η έξτρα δύναμη δεν σημαίνει ότι υπερπηδά την τελική διάμετρο και στα 0.55mm είναι ένα πραγματικά λεπτό για τις 25lb δύναμης επικαλυμένο νήμα.

Το όριο θραύσης των 35lb είναι απλά τρομερό! Είναι σε θέση να αντιμετοπίσει ακόμη και τα μεγαλύτερα και αγριότερα γριβάδια σε κάθε συνθήκη, παρότι είναι μόλις για λίγο πιο παχύ από αυτό των 25lb. Αν ψαρεύεται για μεγάλους κυπρίνους σε ανοιχτές λίμνες, κοντά σε σκαλώματα, τότε χρειάζεστε ένα νήμα για να βασιστείτε πάνω του.

Τα επικαλυμένα νήματα είναι ευρέως διαδεδομένα εδώ και πολλά χρόνια και τώρα το Ultra Skin προσφέρει αρκετές βελτιώσεις όσον αφορά την αίσθηση, το χρώμα το τελείωμα και την ευκολία στην χρήση του.
Είναι πραγματικό το πιο μαλακό και ευλύγιστο υλικό στην κατηγορία του, με χρώματα που έχουν επιλεχθεί προσεχτικά και έχουν πειραχτεί μέχρι να είναι 100% αξιόπιστα και 100% σωστά.
Το ότι δεν υπάρχει γυαλάδα στο χρώμα δεν είναι μόνο για ομορφιά. Πραγματικά βοηθάει το υλικό να γίνει ένα με το υδάτινο περιβάλλον και η μαλακή υφή του σημαίνει ότι τα ψάρια μπορεί να προσκρούουν πάνω σε αυτό καθώς τρέφονται και να το νιώθουν σαν κάτι φυσικό που δεν τα κάνει να είναι αγχωμένα όσο είναι στην ψαρεύτρα μας. Φυσικά σε αυτό έχει βοηθήσει ότι το υλικό βυθίζεται ομοιόμορφα και παίρνει πολύ εύκολα το σχήμα του βυθού στο οποίο ξαπλώνει. Σαν ψαράδες συνειδητοποιήσαμε ότι τα περισσότερα μαλακά παράμαλλα χρειάζονται να εναποτεθούν κάτω (επειδή τα δολωματ όπως οι μπίλιες τείνουν να να κάθονται πιο κοντά από το μήκος του παράμαλλου στον βυθό) με putty στο μισό της απόστασης του παράμαλλου το οποίο πραγματικά κάνει την διαφορά στην τελική παρουσίαση.

Το παράμαλλο Ultra Skin είναι πολύ εύκολο να απογυμνωθεί και δεν θα υποστεί ρήξη ενώ στο σφήξιμο δεν θε έχει κανένα πρόβλημα.
Το μοναδικό μίγμα πολυμερούς που χρησιμοποιείτε στην επικάλυψη του νήματος σημαίνει ότι το Ultra Skin ισιώνει εύκολα ακόμη και με τα δάχτυλα.

Οδηγός Βήμα-βήμα για το ‘Covert Hook Aligner Rig’

USK25G4

Αυτά είναι τα υλικά που θα χρειαστείτε.

USK25G5

Βήμα 1– Παίρνουμε μία πομπίνα του Ultraskin και ένα εργαλείο απογύμνωσης νήματος

USK25G6

Βήμα 2 – Χρησιμοποιώντας το εργαλείο απογήμνωσης νήματος, απογυμνώστε περίπου 10 εκατοστά επικάλυψης

USK25G7

Βήμα 3ο – δέστε έναν απλό διπλό κόμπο, θηλιά για να κάνεται το παράμαλλο hair

USK25G8

Βήμα 4 – Δέστε τον απλό κόμπο για αγκίστρια knotless knot, με ένα αγκίστρι Covert Incizor το οποίο είναι εκπληκτικό για αυτόν τον κόμπο αγκίστρι.

USK25G9

Βήμα 5 – Περάστε ένα μεγάλο Covert Hook Aligner κατά μήκος του αγκιστριού (αυτό θα δημιουργήσει ένα ευθύγραμμο αποτέλεσμα) βοηθώντας το αγκίστρι να μπορεί να γυρίσει πολύ γρηγορότερο στο στόμα του ψαριού.

USK25G10

Βήμα 6- Πιέστε το Covert Hook Aligner (ευθυγραμμιστή) στο αγκίστρι όπως φαίνεται στην φωτογραφία.

USK25G11

Βήμα 7 – Αν όλα είναι στην θέση τους ευθυγραμμισμένα σωστά το αγκίστρι θα στριφογυρίσει σωστά όπως φαίνεται στην φωτογραφία

USK25G12

Βήμα 8 – Δένουμε μία διπλή θηλιά στο τέλος του παράμαλλου για να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε ένα γρήγορο στριφτάρι.

USK25G13
Βήμα 9 – Δολώνουμε το αγαπημένο μας δόλωμα και το παράμαλλο μας είναι έτοιμο για χρήση

Carp Fishing

Βενιζέλου 40

Γιαννιτσά 58100

Ελλάδα

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

+30 6937 439988

+30 23820 27305

Σχετικά με εμάς

Social Media

Color I Color II Color III

Συνδεσή η Εγγραφή